изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 14:40 EEST
"САМОУБИЕЦ" ПОДПАЛИЛ "ЧИФЛИКА"?    
Ред и сигурност19-годишният И. Б. от Добрич е задържан след проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РПУ като заподозрян за опита за палеж на ресторант "Чифлика" в Добрич, съобщиха от Областната дирекция на МВР.


Както НДТ писа, питейното заведение бе запалено около 3.50 часа на 22 юли. В следствие на престъплението бяха нанесени минимални материални щети. На И. Б. е наложена мярка за неотклонение “Парична гаранция”.
Пред разследващите палежа младежът обяснил, че в основата на деянието му е любовна мъка, научи НДТ от информирани. И. Б. разказал, че бил влюбен в дъщерята на местен бизнесмен. Тя също го обичала, двамата имали връзка, но наскоро се скарали. По тази причина младият мъж решил да се самоубие, като се запали. Интересно защо обаче е полял професионално с бензин и нафта 20-30 маси и чардаци в заведението, коментират разследващи случая. Те разказаха, че по това време в "Чифлика" имало няколко клиенти, които си допивали и благодарение на подадения от тях сигнал заведението е спасено от опожаряване. При разрастване на пожара имало опасност пламъците да се пренесат в намиращия се наблизо хотел, който бил пълен.
Има безспорни доказателства за вината на И. Б., твърдят криминалисти. И разказват, че той бил заснет от камера на бензиностанция, от която заредил две бутилки - едната с бензин, а другата с нафта. Според специалисти, сместа от двата вида гориво е по-силно запалителна. Пироманът бил заснет и от камера в заведението.
И. Б. в момента изтърпява наказание "Пробация" за извършен грабеж, научи НДТ. Криминалисти казват, че срещу него има образувани повече от 10 дела - за наркотици, кражби и др. Те недоумяват как при такова богато криминално минало и действаща мярка "Пробация" И. Б. е на свобода. НДТ
 


Сходни връзки

"САМОУБИЕЦ" ПОДПАЛИЛ "ЧИФЛИКА"? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди