изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:27 EEST
НОРВЕЖЦИТЕ ОТ "DIMMU BORGIR" ПЛАЖУВАТ В КАВАРНА    
КултураБлек метъл бандата DIMMU BORGIR, хедлайнер в тазгодишното издание на THRASH TILL DEATH Festival, който ще се проведе на 15 август, ще остане в Каварна и след участието си. Това съобщиха организаторите на феста - Жокер Медия и община Каварна.


Шесторката ще се наслади още два дни на слънцето и морето ни, преди да отпътува обратно към Норвегия, допълват те. В публикувано интервю по повод първото им идване в България, Silenoz - китарист в групата, споделя че "всички много се вълнуват и може би ще поостанат за ден-два край морето".
Организаторите припомнят, че освен DIMMU BORGIR, в тазгодишното издание на екстремния фест ще вземат участие още български метъл банди - Korozy, The Revenge Project и Serpentine Creation. На 15-и, в събота стадион "Калиакра" в Каварна ще бъде отворен за публика след 18.00 ч., а началният час на THRASH TILL DEATH е обявен за 20.00 ч., добавят още организаторите. Първи на сцената ще излязат Serpentine Creation, след тях са The Revenge Project, Korozy и накрая забиват норвежците DIMMU BORGIR!
Билетите за THRASH TILL DEATH, който се провежда за четвърти път, са с цена 40 лв., а в деня на концерта стойността им ще е 50 лв. Предварително билети могат да се купят все още от  Билетен център в НДК и в мрежата на Ticketstream.bg.
 


Сходни връзки

НОРВЕЖЦИТЕ ОТ "DIMMU BORGIR" ПЛАЖУВАТ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди