изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:04 EEST
Почина полицаят, прострелян край Гара Бов    
Новини40-годишният полицай от Своге Любомир Митов, който бе прострелян при престрелка с бандити край Гара Бов на 10 юли, е починал снощи във Военномедицинска академия, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов пред журналисти.

Митов бе приет във Военномедицинска академия в София с опасност за живота, травматичен шок и над 2 и половина литра кръвозагуба.
Повече от сто негови колеги полицаи се отзоваха на призива да дарят кръв.
Полицаят бе с две огнестрелни рани - едната в областта на шията, с раздробена челюст и долна част на черепа, а другата - в областта на корема, с разкъсан черен дроб, стомах, тънки черва и голяма кръвозагуба.
Митов беше прострелян в района на Своге от крадци на луксозен джип, които откриха огън срещу преследващия ги патрул. Това стана след обир в дома на богатия бизнесмен Краси Американеца до Гара Бов.
Двама бяха задържани за стрелбата - 34-годишният Владимир Николов и 22-годишният Красимир Димов. По време на разпитите Николов призна, че той е натиснал спусъка и бе обвинен в опит за убийство на полицай, изпълняващ служебните си задължения, както и за грабеж. Съучастникът му е обвинен само за грабеж. dir.bg
 


Сходни връзки

Почина полицаят, прострелян край Гара Бов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.88 секунди