изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:08 EEST
ШАБЛА СЛАГА НЕДКО НЕДЕВ НА ВРАТАТА СИ    
Спорт Отборът на Шабла вчера картотекира 20 футболисти за стартиращото тази седмица футболно първенство на Североизточната "В" футболна група.

Сред имената се откроява това на Недко Недев, който бе обявен за вратар №1 на ФК "Добруджа" за последните 20 години. Анкетата бе направена от спортния сайт www.dobrudja1919.com.

Недко Недев категорично се наложи със 138 вота, което представляваше 29% от всички гласувaли за шестимата номинирани. Недко Недев е роден на 24 юни 1970 година в Каварна. Възпитаник е на детско-юношеската школа на Добруджа. Клубът от Добрич е единственият професионален клуб в кариерата му. Записва над 100 мача за "жълто-зелените" на ниво А група от 1992 до 1998 година, като за изявите си е бил избиран от национални медии за вратар на кръга.

Недев за втори път облича фланелката на третодивизионния "Шабла".

Старши треньорът Димчо Филев обяви, че 50 процента от картотекираните са нови футболисти.  8 от картотекираните играчи са от Каварна, петима от Варна и седем от Шабла. Тимът изигра общо 7 контроли, в които записа 5 победи, 1 равенство и 1 загуба. Целта на отбора е да играе красив футбол. Сериозни цели в тима не си поставят, тъй като играят заедно от месец, а резултатите ще покажат дали апетитът ще дойде с яденето. Амбицията на шабленци е да стартират с победа и да натрупат точки в първите кръгове, за да може спокойно да играят в следващите шампионатни срещи. 

 

 


Сходни връзки

ШАБЛА СЛАГА НЕДКО НЕДЕВ НА ВРАТАТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди