изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:44 EEST
Борисов: ”Моля другарко, Бойко ме бие” пред Брюксел не важи    
Новини
Има приемственост навсякъде, където няма данни за злоупотреби, заяви премиерът Бойко Борисов. Така той отговори на думите на предшественика си Сергей Станишев, че шумните обвинения към министри от кабинета на тройната коалиция са подготовка за кадрова чистка.


"Думи като "Моля другарко, Бойко ме бие", пред Брюксел не важат", каза още премиерът по повод предупреждението на лидера на БСП, че в случай на политическа чистка ще информира партньорите си от Европейския съюз.
"Всичко, което сме изнесли до момента, е с повдигнати обвинения и преписки в прокуратурата, каза Борисов. Искров е оставен в БНБ, Красимир Стефанов - остава начело на Националната агенция по приходите", даде примери министър-председателят.
"Комисиите в парламента и министрите всеки ден са на работа, подготвяме не като техните закони (на предишното управление), които да се променят, нека ми дадат пример с правителство, което е работило през август", заяви още Борисов.
По-рано днес зам.-председателят на Народното събрание и бивш негов предеседател Георги Пирински заяви, че премиерът трябва да внимава с изказа си. Изявлението на депутата от БСП беше също по повод заканите на Бойко Борисов, който преди дни заяви за предишното управление, че скоро "ония разбойници ще си получат заслуженото".  dir.bg
 


Сходни връзки

Борисов: ”Моля другарко, Бойко ме бие” пред Брюксел не важи | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Борисов: ”Моля другарко, Бойко ме бие” пред Брюксел не важи
Автор: Anonymous да 2009-08-24 @ 05:57 EEST
Лошото е че вълкът козината си мени, но нрава не, а хубавото е че вълкът няма да стане агне.
Лошото е че вълкът е в глутницата, но действа като единак, а единак вълк не си избира жертвите а само ги мами за да ги привлече и ако има много плячка остава и на глутницата да обере останалата мръвка, а една от жертвите се указа простия Българин. Така че ние и вие сме следващата плячка на единака, но виждам че глутницата наближава и затова искам да ви дам как да се предпазите  от вълци те.
Ако нямате оръжие е лошо, използвайте други средства за самозащита, грабва те каквото имате и почвате, като се втурнете наведнъж и гоните зверовете до тогава докато не ги унищожите защото останат ли живи горко Ви е.Само АЗ, АЗ, АЗ, АЗ както казва Бойко ще Ви клопне. Затова че не оставай те след двадесет години да ни довършат
Борисов: ”Моля другарко, Бойко ме бие” пред Брюксел не важи
Автор: Anonymous да 2009-08-25 @ 15:23 EEST

Бат Бойко като стана сабалян как се чувстваш???


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди