изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:23 EEST
Големи нарушения откриха в териториалната дирекция на НАП в Сливен    
НовиниСливен. Големи нарушения в дейността на териториалната дирекция на Национална агенция за приходите (НАП) в Сливен са били констатирани при проверка на Инспектората на агенцията. Проверката е продължила повече от две седмици и е констатирала източване на ДДС в големи размери, семейственост и конфликт на интереси. Проверката е предизвикана след поредица от сигнали, подадени от местни фирми и граждани.


„Ще бъдем безкомпромисни при всички констатирани нарушения, независимо за кой район на страната става дума”, заяви за Агенция “Фокус” директорът на НАП Красимир Стефанов. Той уточни, че там има извършена проверка след подадени сигнали.
„Отдавна сигнализирах за проблемите в работата на териториалната данъчна дирекция в Сливен”, заяви за Агенция “Фокус” кметът на града Йордан Лечков. „Месеци наред събирах сигнали срещу работата на ръководството на данъчните и порочната им практика и настоявах за промени, но нямаше кой да чуе. Най-добре е да си подават оставките и да си тръгват, а за направените нарушения да си решават техните началници”, допълни Лечков. При доказани нарушения, според него, е достоен ход виновните сами да си подадат оставките, а не да чакат да бъдат отстранени. Кметът допълни, че така би постъпил и самият той, ако при една от многобройните проверки са били открити негови нарушения. „Едва когато виновните бъдат наказани, бих заявил, че съм доволен”, допълни Лечков. Той припомни, че е сигнализирал за нарушения в данъчното още преди три месеца. Предал е по компетентност и многобройните жалби на гражданите. „Не може в една държава кметовете да са „обичайните заподозрени”, а държавните чиновници да се чувстват безнаказани”, допълни сливенският кмет.  Агенция "Фокус"

 “ОСТАВКА, Г-ЖО БАНКОВА! ОТИДЕТЕ СИ!”

 


Сходни връзки

Големи нарушения откриха в териториалната дирекция на НАП в Сливен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди