изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:15 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ КОНЦЕСИОНЕР ОТНЕМА НАЕМАТЕЛИ НА "ДВОРЕЦА"    
ЛюбопитноЩе бъдат развалени сключените договори между ръководството на "Двореца" в Балчик с наематели на две от площадките, които се оказало, че са на територията на плажа, предоставен на концесия на "Дели" ООД. Това стана ясно след срещата на областния управител със заинтересованите страни. При определянето на плажа за предоставянето му на концесия, спорните обекти били включени към него. Сега обаче за тях бил сключен договор за наем от "Двореца".

КУВЕЙТСКА ФИРМА ПРОУЧВА ОБЛАСТТА

Представители на кувейтска фирма са на посещение в областта, за да проучат възможностите за износ на сирене, кашкавал, краве масло, агнешко и птиче месо, слънчоглед, олио, пшеница. Това съобщи вчера зам.-областният управител Стоян Ковачев. Той се ангажирал за съдействие на кувейтските бизнесмени, за да помогне за износ на продукция на добруджанските производители. При визитата си кувейтците щели да се срещнат с ръководствата на големи фирми от хранително-вкусовата промишленост от града.
НДТ - 17 август 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ КОНЦЕСИОНЕР ОТНЕМА НАЕМАТЕЛИ НА "ДВОРЕЦА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди