изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:08 EEST
СЪПРУЗИ ПОСТРАДАХА ПРИ КАТАСТРОФА    
Ред и сигурност63-годишният Й. И., пострадал при ПТП на 13 август, е с множество счупвания на черепа, мозъчна травма и опасност за живота, научи в петък НДТ от свои източници. Заедно с него в добричката болница е и съпругата му с инициали П.И., която е с контузии на главата и сътресение на мозъка, но без опасност за живота.

От полицията съобщиха, че сигналът за катастрофата е подаден на 13 август в управлението в Генерал Тошево. Инцидентът е станал на около 200 м преди село Къпиново, по посока Ген. Тошево. Извършеният оглед на място установил, че лек автомобил марка "Рено 19" с добричка регистрация с водач 32-годишната Х.И. губи контрол над автомобила и се удря в крайпътно дърво. Вследствие на удара по автомобила са нанесени значителни материални щети. Пострадалите са пътували в автомобила. От полицията съобщават още, че при катастрофата с черепно-мозъчна травма е и К.И. - на 28 години, също настанена в болницата в Добрич за лечение, която е пътувала в колата. Причините за сблъсъка се изясняват в условията на  досъдебно производство.
 


Сходни връзки

СЪПРУЗИ ПОСТРАДАХА ПРИ КАТАСТРОФА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.83 секунди