изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:09 EEST
МИНИСТЪР И КМЕТ ПЪРВИ ПОЗДРАВИХА ГУБЕРНАТОРА    
НовиниКметът на Добрич Детелина Николова и министърът на физическото възпитание и спорта доц. д-р Свилен Нейков са първите, изпратили поздравителни адреси в първия работен ден на новия областен управител, съобщиха от пресслужбата на администрацията.

"Убедена съм, че новото политическо мислене и приоритетите в бъдещата Ви работа ще бъдат залогът и сигурната гаранция за промяна на статуквото и по-демократичния път за града и региона" - се казва в пожеланията на кмета, допълват от пресслужбата.
Спортният министър в поздравителния си адрес е изразил убеденост, че предстои успешна съвместна работа и реализиране на проекти за подобряване качеството на физическото възпитание и спорта сред учениците и младите хора в област Добрич.
В първия работен ден г-н Желязков се срещна с колектива на Областна администрация и проведе редица срещи, сред които с началника на "Гражданска защита" - Добрич, добавят от пресслужбата.
 


Сходни връзки

МИНИСТЪР И КМЕТ ПЪРВИ ПОЗДРАВИХА ГУБЕРНАТОРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди