изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:32 EEST
ДЕТСКИ ЕКОКОЛИ СА НАЙ-НОВАТА АТРАКЦИЯ В ЗООПАРКА    
НовиниЦентърът за защита на природата и животните в Добрич е все по-привлекателно място за децата - не само с разнообразието от животински видове, но и с многообразните съоръжения за игра.

Най-новата атракция за малчуганите там ще са екоколите. Те ще са пет на брой и ще дават възможност на родителите да разхождат в тях малчуганите. Идеята е взаимствана от аналогична атракция в Дуисбург, Германия. В Добрич тя се реализира от неправителствената организация "Про Зоо Добрич". Проектът, по който са направени новите съоръжения, е "Аз, мама, татко и моята първа екокола". Той е по програмата за финансиране на граждански инициативи в полза на местната общност от бюджета на община град Добрич. Част от количките вече са изработени и са доставени в зоопарка. Те са в ярки цветове - жълто, оранж и зелено. Предстои да им бъдат поставени номера и логото на зоопарка. След доставянето и на петте екоколи, в центъра ще бъдат организирани демонстрация и състезание с участие на деца от детски градини в Добрич и техните родители.
 


Сходни връзки

ДЕТСКИ ЕКОКОЛИ СА НАЙ-НОВАТА АТРАКЦИЯ В ЗООПАРКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.92 секунди