изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:01 EEST
Вицетата на Бойко вече са с ресори    
НовиниВицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов ще координира работата с министерствата на правосъдието, труда и социалната политика, културата и физическото възпитание и спорта.

Цветанов ще наблюдава и дейността на държавните агенции “Национална сигурност”, за бежанците “Държавен резерв и военновременни запаси”, за закрила на детето и Държавната комисия по сигурността на информацията.

Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков пък ще координира работата на министерствата на транспорта, информационните технологии и съобщенията, на земеделието и храните, на икономиката, енергетиката и туризма, на здравеопазването, на околната среда и водите, на образованието, младежта и науката, на държавните агенции по горите и за метрология и технически надзор и Национална агенция “Пътна инфраструктура”.

Той ще следи и за дейността на агенциите за приватизация и следприватизационен контрол, за ядрено регулиране, за оценяване и акредитация, за професионално образование и обучение.

Вицепремиерът Дянков ще координира и работата на държавните комисии за енергийно и водно регулиране и за стоковите борси и тържищата, Комисията за регулиране на съобщенията, Патентното ведомство, Висшата атестационна комисия, Националния статистически институт и Националния компенсационен жилищен фонд.

Министърът без портфейл Божидар Димитров ще отговаря за работата с ДА “Архиви” и Държавната агенция за българите в чужбина, както и за координацията на държавната политика, осъществявана от правителството в областта на правото на вероизповедание. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Вицетата на Бойко вече са с ресори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди