изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:21 EEST
“ЩЕ СЕ ОПИТАМЕ ДА ПОЧИСТИМ КАНАЛИЗАЦИЯТА НА БИВШИТЕ ГОЛЕМИ ЗАВОДИ”    
НовиниПродължава работата по почистването на Северната промишлена зона, която пострада най-сериозно от пороя, излял се над града на 7 август.

В тази връзка община град Добрич води разговори с всички, които биха могли да помогнат наводнението да не се повтаря. Пред НДТ управителят на “ВиК” Величко Василев заяви, че експерти на дружеството съвместно с представители на общината са огледали наличната кализация в района. “Това реално там не е наша канализация. Тяе правена навремето от големите заводи “Родопа” и “Маяк” и впоследствие всяка една от фирмите допълнително се е включвала, като заустването й е в дерето, което е неправилно. Тръбатае голяма иние ще се опитаме с нашата техника и възможности да я продухаме и почистим от напрупаните наноси. Реално обаче, за дабъде решен проблемът трябва да се направи канализация на района, защото само част от фирмите са включени в общата канализационна мрежа” – каза В.Василев.
 


Сходни връзки

“ЩЕ СЕ ОПИТАМЕ ДА ПОЧИСТИМ КАНАЛИЗАЦИЯТА НА БИВШИТЕ ГОЛЕМИ ЗАВОДИ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.41 секунди