изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:14 EEST
ВЪОРЪЖЕНИ ГРАБЯТ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН В ЦЕНТЪРА НА ПЧЕЛИНО    
Ред и сигурностДвама маскирани, въоръжени с пистолет, нападнаха и ограбиха снабдител на добричка фирма, съобщиха от Областната дирекция на МВР.


Тежкото престъпление е извършено по светло - следобедните часове на 21 август. Сигнал за грабежа постъпил във Второ РПУ около 17.40 часа. Изпратената на място дежурно-следствена оперативна група е установила, че две неизвестни лица с  маски на лицата са нападнали водача на микробус “Ситроен-Джъмпер”  Ж. Ж. /36/. В момента на нападението мъжът зареждал питейно заведение в селото с цигари. Неизвестните му нанесли удари с пистолета по главата и тялото, напръскали са го със спрей и задигнали сумата от 1400 лв. След извършване на престъплението лицата са избягали.
НДТ научи, че по това време на центъра на Пчелино, където се намира заведението, имало само деца, които се изплашили и разпищели при вида на маскираните и пистолета. Ж. Ж. пък се съпротивлявал и успял да влезе в кръчмата. Работещата там жена обаче също се изплашила и не успяла да му помогне. В паника изпаднала и работещата в съседен магазин продавачка. Според запознати, парите били откраднати от каса, която била в микробуса.
По случая е заведено досъдебно производство по описа на Второ РПУ. НДТ
 


Сходни връзки

ВЪОРЪЖЕНИ ГРАБЯТ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН В ЦЕНТЪРА НА ПЧЕЛИНО | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ВЪОРЪЖЕНИ ГРАБЯТ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН В ЦЕНТЪРА НА ПЧЕЛИНО
Автор: Anonymous да 2009-08-24 @ 20:24 EEST

Ами тъй ще е то. Досега имаше Джет кредит, сега като няма лесен достъп до пари ще ударят там, където няма полиция и обществена съпротива.

Я вижте по селата какво мародерство има и всичко си седи така тихо и мирно, сякаш това е нормално. Сега нека да станат грабежи и убийства, че да се осъзнае населението, какъв бич е мародерството.

ВЪОРЪЖЕНИ ГРАБЯТ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН В ЦЕНТЪРА НА ПЧЕЛИНО
Автор: Anonymous да 2009-08-25 @ 13:37 EEST

 А кмета на селото къде е ? Нали той отговаря също за обществения ред.

 

ВЪОРЪЖЕНИ ГРАБЯТ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН В ЦЕНТЪРА НА ПЧЕЛИНО
Автор: Anonymous да 2009-08-25 @ 16:53 EEST
Абе те там всички се познават... Само че, къде от страх, къде поради друга причина си мълчат и не се издават. Мислят, че така злото ще ги подмине. Като зайци в тревата. ;-))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди