изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:22 EEST
ПО УЛ. “БОРЯНА” СЕ РАЗКОПАВА ЗА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ТРАФОПОСТА    
НовиниВ редакцията на НДТ се получи сигнал от наш читател за разкопаване на тротоарите в района на ул. “Боряна”, а също и на ул. “Волга”, около номер 26.

 Нашите читатели се интересуваха поради каква причина се разкопават тротоарите и кой впоследствие ще има ангажимент за тяхното възстановяване. НДТ потърси информация от общината в Добрич. Оттам след извършена проверки ни информираха, че “В района на улица "Боряна" се извършват разкопавания  от Е.ОН във връзка с резервиране на кабелна мрежа между два трафопоста. Електроразпределителното дружество има разрешение за прокопаване със срок до 3 септември. Ангажимент на фирмата е до края на септември да възстанови уличната настилка в първоначалния й вид”, казаха от кметството. Оттам ни информираха също, че експерти на община Добрич са направили проверка и по подадения сигнал за разкопаване по улица "Волга"26. “По тази улица и в района в момента не се извършват никакви разкопавания. Експертите на община Добрич са провели разговори с живеещите на този адрес, които са ги уверили, че нямат проблеми с инфраструктурата в района.” В Тази връзка от общината се обръщат с молба към гражданите при подаване на сигнал да бъдат точни и прецизни, за да не се получават неприятни разминавания. Задължително е сигналите да не бъдат анонимни, за да се осъществява обратна връзка.
 


Сходни връзки

ПО УЛ. “БОРЯНА” СЕ РАЗКОПАВА ЗА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ТРАФОПОСТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди