изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 05:27 EEST
Жена и дете загинаха при атентат в Разлог    
Новини Взрив в гараж е станал тази сутрин около 8.00 часа в центъра на Разлог. Тежко пострадали са жена и дете, които впоследствие са починали в болницата в града. Жертвите са 29-годишната съпруга на собственика на гаража и петгодишното му дете. Друго дете, на 2-годишна възраст, е ранено, но без опасност за живота, предаде Дарик.


Взривът е избухнал при отварянето на гаражната клетка от майката, която в този момент е била с двете си деца.  В момента на взрива собственикът на гаража бил в апартамента, предаде БТА по информация от МВР.
Атентатът е извършен срещу бизнесмена Явор Мандажиев (37 г.), съобщиха БЛИЦ и "Стандарт нюз". Взривът е бил задействан дистанционно.
Собственикът на автомобила има заведение в центъра на града, каза заместник-кметът на Разлог Иван Гюров, цитиран от "Фокус". „Има много слухове за това с какво се занимава този човек и откъде разполага с толкова пари, но каквото и да кажа, ще бъде клюка”, допълни Иван Гюров.
По информация от полицията, на която се позова "Фокус", мишената на атентата е регистриран в полицията за множество криминални действия - измами, рекет, незаконно преминаване на границата.
Инцидентът е станал на ул. "Даме Груев", в центъра на града, уточниха от Районното управление на МВР.
В момента текат процесуални действия. Сезирана е прокуратурата. Образувано е досъдебно производство.
 


Сходни връзки

Жена и дете загинаха при атентат в Разлог | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди