изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:10 EEST
Александър Лазов трудно отстрани украинец, Димов отпадна на "Изида къп"    
СпортБългаринът Александър Лазов, който заема 1021 място в световната ранглиста, се класира за втория кръг на силния международен турнир по тенис за мъже в Добрич "Изида къп" с награден фонд 10 000 долара.

Лазов елиминира трудно с 2:1 сета (6:4, 6:7, 6:4) украинецът Глеб Алексеенко, който е с 200 места по-напред в АТР от нашенеца, съобщиха от пресцентъра на турнира. Алекс, който беше мощно подкрепян от добричлии, можеше да затвори мача още във втората част, но изпусна тайбрека. Лазов водеше с 5:1, а след това и с 6:3 точки в решителния гейм, но пропиля преднината си. Въпреки това постигна прекрасна победа с технична и интелигентна игра на корта. В следващия кръг той ще има за съперник победителя от двубоя Тихомир Грозданов, поставен под №4 в схемата, и Аднан Ал Махмуд от Румъния.
Валентин Димов, който е 722 в света, допусна загуба на старта на турнира. Жребият не бе благосклонен към него и го изправи срещу поставеният под №3 Герард Гранолерс-Пуйол от Испания. Димов отстъпи с 6:1, 6:4, а следващият съперник на ибериеца ще бъде Серафим Грозев.
 


Сходни връзки

Александър Лазов трудно отстрани украинец, Димов отпадна на "Изида къп" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди