изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:32 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЛЮБИТЕЛИ НА ТАРАНКА НАЛАПАХА ВЪДИЦАТА    
Любопитно15 кг риба таранка и две 80-метрови мрежи били конфискувани, след като полицаи от РПУ - Каварна спипали в ранната утрин на 31 август трима бракониери на Дуранкулашкото езеро, съобщиха вчера от полицията. Тримата нарушители, родом от Дуранкулак, били спипани в момент на улов със забранени средства. Според закона за рибното стопанство, риболовът е разрешен само с въдица или кепче. Намереното количество риба било около 15 кг повече, отколкото позволявал законът на рибар. На бракониерите са съставени актове, като глобата е от 25 до 200 лв.

СЕЗИРАТ ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА ЗА СДЕЛКИ НА КМЕТА Л. РОСЕНОВ

Преписки за сключвани сделки с общинска собственост по време на управление на сегашния кмет Лъчезар Росенов ще бъдат изпратени в Главна прокуратура, финансовото и правосъдното министерства. От Държавен финансов контрол и финансова полиция пък ще се поиска пълна проверка на всички сключвани приватизационни сделки по време на четиригодишния мандат на кмета. Това съобщи на пресконференция вчера изпълнителният директор на "Макаронена фабрика" Даниела Пеловска, която заяви, че го прави от позицията на гражданин и данъкоплатец.
НДТ - 2 септември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЛЮБИТЕЛИ НА ТАРАНКА НАЛАПАХА ВЪДИЦАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди