изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:28 EEST
Получаваме на имейл всички регистрирани по ДДС фирми    
Новини

Всеки желаещ може да получи пълния списък с регистрираните по ДДС дружества на електронната си поща, съобщават от НАП. Това става след регистрация в интернет страницата на Националната агенция за приходите - www.nap.bg. Пълният списък на регистрираните по ДДС е най-новата електронна услуга, която агенцията предоставя на своите клиенти.



За да се абонират за електронната услуга, клиентите на НАП трябва да посочат име, имейл адрес, както и периодичност, в която желаят да получават бюлетина на електронната си поща. Това може да става ежедневно, ежеседмично, месечно или еднократно.

След като се активира електронната услуга, в електронната поща се получава интернет адрес, от където може да се изтегли актуалния бюлетин на фирмите. Това може да стане в текстови файл или в табличен формат. Целият процес по регистрацията и изтеглянето на бюлетина със списъка отнема няколко минути. Общият брой допустими изтегляния на бюлетина от една заявка е пет пъти.

Информация за регистрираните по ДДС дружества може да се получи и денонощно на телефона за информация на НАП 0700 18 700. За да ползват услугата, клиентите на НАП трябва да наберат телефон 0700 18 700 и да следват инструкциите на оператора. Информацията е идентична с тази в Публичния бюлетин на НАП за регистрираните по Закона за данък върху добавената стойност лица, публикуван на www.nap.bg.


 


Сходни връзки

Получаваме на имейл всички регистрирани по ДДС фирми | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди