изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:34 EEST
Цветан Цветанов: Комисар Димитър Димитров остава начело на Областната дирекция на МВР-Варна    
Ред и сигурностВарна. Комисар Димитър Димитров остава начело на Областната дирекция на МВР-Варна. Това заяви по време на посещението си във Варна министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде репортер на радио „Фокус”-Варна.

Основната цел на посещението на министъра в града е среща с инспекторите, които са работили по програма Шенген-морска граница, днес започват срещи със съставите на съответните областни дирекции на полицията. Цветанов заяви, че там, където е необходимо ще бъдат направени и съответните кадрови промени. „За Варна това няма да се наложи”, каза още Цветанов. Той допълни, че оценката за дейността на комисар Димитров към настоящия момент е добра и не налага смяната му. Цветан Цветанов подчерта, че единственото, което е изразил пред служителите на полицията във Варна е да бъдат максимално ефективни при съответните оперативни разработки. Цветанов допълни, че в момента ОД на МВР-Варна работи по специална разработка, която е доста всеобхватна, но отказа да даде повече информация по нея и изрази убеждение, че колегите му от Варна ще си свършат работата безупречно.
Относно облика на полицаите, Цветанов бе категоричен, че той е от изключително значение за цялата система на МВР и добави, че външният вид е от особено значение на хората.
Десислава СТОЯНОВА
 


Сходни връзки

Цветан Цветанов: Комисар Димитър Димитров остава начело на Областната дирекция на МВР-Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди