изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:00 EEST
Семейна трагедия с четири трупа    
По света
Семейна трагедия с четирима убити разтърси американския щат Луизиана, предаде ДПА. 50-годишен жител на малкото градче Холдън застрелял в съботния ден 26-годишния си син и жена си, която живеела отделена от него от дълго време насам. В същото време починал и 2-годишният внук на извършителя, докато майката на детето се опитвала да избяга.


По време на бягството малкото дете паднало по всяка вероятност от прозореца. Бременната в шестия месец майка на детето, успяла да спаси живота си, но в момента се намира в критично състояние в интензивното отделение на болницата в Батон Руж.

Само 20 минути след извършването на убийствata мъжът сам сложил край на живота си. Той се опитал да избяга с колата, но след като не намерил изход при преследването от полицията се самоубил. 

Когато полицията е пристигнала на мястото на инцидента е намерила мъртви в къщата 49-годишната Дона Картър, жена на 50-годишния Денис Картър и 26-годишния му син Денис Младши.

Снаха му - Амбър е била тежко ранена, а 2-годишният внук на убиеца - Мейсън е намерен мъртъв извън къщата. Според полицията майката е опитала да избяга през прозорец на втория етаж, заедно със сина си. Не е ясно дали Денис Картър ги е застрелял вътре или ги е последвал навън и ги е убил там. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Семейна трагедия с четири трупа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди