изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:15 EEST
В АРЕСТА ОСТАВА ГРАБИТЕЛ НА ДАМСКА ЧАНТА    
Новини24-годишния Румен Г. А. остава "задържан под стража", след като Добричкият окръжен съд не уважи жалбата му срещу наложената от Районния съд в Добрич мярка за неотклонение.

Той е обвиняем по досъдебно производство за грабеж на дамска чанта с лични вещи, мобилен телефон и 840 лв. Нападението е станало на 25.02.2009 г. около 19,30 ч. в централната част на Добрич. Деянието е извършено в изпитателния срок на условно наказание, наложено му през 2008 г. за влизане в чуждо жилище. Румен А. е жител на Добрич, не работи, няма образование, не е женен.
На 28.08.2009 г. Добричкият районен съд е взел най-тежката мярка за неотклонение спрямо Румен А. Той обжалва определението на първоинстанционния съд като не се признава за виновен и твърди, че в деня на престъплението не е бил в Добрич.
Румен е осъждан два пъти, срещу него се водят множество досъдебни производства и има лоши характеристични данни. Затова съдът е приел, че съществува реална опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление и потвърди ареста му. Актът на Добричкия окръжен съд не подлежи на обжалване или протест.
 


Сходни връзки

В АРЕСТА ОСТАВА ГРАБИТЕЛ НА ДАМСКА ЧАНТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди