изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:46 EEST
НАРКОДИЛЪР В УЧИЛИЩЕ ОСТАВА ПОД СТРАЖА    
НовиниПод стража ще остане 24-годишния Мирослав Д. Д. от Добрич, който е обвинен за това, че на 11 юни е придобил и държал голямо количество марихуана.

 Младежът бил в двора на училище в центъра на Добрич, когато забелязал полицейски автопатрул и хукнал да бяга. От него са иззети полиетиленови пакетчета със суха тревна маса, която при полеви тест е реагирала на наркотичното вещество.
 Мирослав е задържан На 12 юни от Районния съд в Добрич, който на 28 август е отказал да измени мярката му з0а неотклонение в по-лека. Младежът обжалвал този акт с мотива, че е включен за лечение по метадонова програма в Добрич. Според представените медицински документи, той страда от синдром на хероинова зависимост и трябва ежедневно да приема лекарства, а всяка седмица да бъде преглеждан от специалист. Адвокатът му твърди, че по досъдебното производство не се работи от 15.06.2009 г. Според него първоинстанционният съд неоснователно е наложил на подзащитния му 2-месечен срок, в който не може отново да иска изменение на мярката за неотклонение. Според прокурора обаче, извършеното от Мирослав Д. престъпление е тежко, той има предишни осъждания и тези факти показват, че не си е взел поука.
Мирослав е завършил средно образование, безработен е, не е женен. Осъждан е два пъти за държане на наркотици и веднъж за грабеж.
 


Сходни връзки

НАРКОДИЛЪР В УЧИЛИЩЕ ОСТАВА ПОД СТРАЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди