изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:25 EEST
367 000 ЛЕВА ЗА РАЗВИТИЕ НА ПОТЕНЦИАЛА НА ДЕЦАТА В ДОБРИЧ    
НовиниНа стойност 367 000 лева възлиза проектът на община Добрич по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", за който в началото на месеца кметът Детелина Николова е подписала договор за изпълнението му.

Проектът е "Моето училище - моят интересен свят".
Той цели развитие на потенциала на добричките деца в областта на изкуствата, науката и спорта чрез разширяване и обогатяване на извънкласните дейности.
В рамките на проекта 1500 деца от 18-те общински училища напълно безплатно ще могат да се включат в дейностите с осигурени всички необходими материали и пособия. Проектът ще продължи 11 месеца и ще приключи с публични изяви на децата като концерти, състезания и др. Партньори на Община Добрич при реализацията на проекта са Общински младежки център "Захари Стоянов", Народно читалище "Йордан Йовков", Тенис клуб "Изида'" и училищата "Климент Охридски", Хуманитарна гимназия, "Димитър Талев", "Йордан Йовков" и "Христо Ботев".
 


Сходни връзки

367 000 ЛЕВА ЗА РАЗВИТИЕ НА ПОТЕНЦИАЛА НА ДЕЦАТА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди