изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:55 EEST
ПАК ЗАДЪРЖАХА КРАДЕЦ-РЕЦИДИВИСТ    
Новини

Добричкият окръжен съд потвърди ареста на 24-годишния Стелиян Д. И. от Добрич.



Той е обвиняем по досъдебно производство за кражба на парфюм на стойност 20,60 лв. от магазин в центъра на града, извършена на 24 август, съобщиха от пресцентъра на Окръжния съд в Добрич. 
Стелиян е обжалвал пред Добричкия окръжен съд акта, с който Районният съд му налага на 1 септември най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража". Адвокатът му твърди, че деянието е маловажно и моли мярката за неотклонение да бъде променена в "подписка".
Прокурорът обаче се е противопоставил с мотива, че стореното от Стелиян не може да се приеме, че е с ниска обществена опасност, тъй като е рецидив. На 12 август тази година е влязла в сила присъда "пробация", с която Стелиян е осъден за друга кражба. Престъплението е извършено и в изпитателния срок на предходна присъда. 24-годишният е осъждан 6 пъти и има лоши характеристични данни. "Арестът му цели да се предотврати възможността за извършване на престъпления" - заяви прокурорът.
Стелиян И. е завършил основно образование, не е женен, безработен. Актът на Добричкия окръжен съд не подлежи на обжалване или протест
 


Сходни връзки

ПАК ЗАДЪРЖАХА КРАДЕЦ-РЕЦИДИВИСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди