изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:06 EEST
ФОТОКОНКУРС НА "ЕВРОПА ДИРЕКТНО ДОБРИЧ"    
Новини"Европа Директно Добрич" организира конкурс за снимка на тема "Моята устойчива Европа в снимки", съобщи ръководителят на информационния център Правда Димова.

 Той е посветен на устойчивото развитие и енергийната ефективност. Целта е да се повиши осведомеността за Европа сред общността и да се обърне внимание на  области от пряк интерес за гражданите на ЕС, каквито са енергийната ефективност и устойчивото развитие. Да се привлече интересът на общността към теми, жизненоважни за бъдещото развитие. 
Право на участие имат европейски граждани на възраст над 12 години, независимо от тяхното образователно равнище или социален и културен произход. Темата е свободна, но идеята на снимката трябва да носи в себе си послание, свързано с устойчивото развитие и енергийната ефективност. Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG, да имат заглавие и да бъдат придружени от кратък текст, описващ идеята и посланието, което участникът  иска да изпрати (до 40 думи). Материалите за участие в конкурса се приемат на адрес: За конкурса  "Моята устойчива Европа в снимки ", Бизнес център Добрич, бул. "25 септември" 25, 9300 Добрич.
Материалите за участие в конкурса "Моята устойчива Европа в снимки" трябва да бъдат изпратени най-късно до 17.30 часа на 20 ноември (петък) 2009 година. Десет от наградените снимки ще бъдат отпечатани на промоционални картички и печатни материали за целите на центровете "Европа Директно". Всички снимки ще участват в Пътуваща изложба, която ще бъде предоставена на Мрежата "Европа Директно".
 


Сходни връзки

ФОТОКОНКУРС НА "ЕВРОПА ДИРЕКТНО ДОБРИЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди