изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:40 EEST
ПЕТ СВАТБИ ДНЕС НА 09.09.09    
Любопитно

На днешната магическа дата, която включва три деветки, пет двойки ще се врекат във вечна вярност в Обредния дом в Добрич,съобщиха от там за НДТ. Записванията първоначално са били шест, но една от двойките не е потвърдила, тъй като е очаквала документи от чужбина.

Първият ритуал ще е в 11 часа, а последният започва в 18 часа и ще е изнесен в комплекс “Чифлика”. Всички пет двойки са български граждани.



 

 Те са млади хора, които желаят ритуал и вярват в магическото число на деветката. Сред младоженците има такива, които ще проведат своето сватбено тържество след дни, а днес само ще сключат граждански брак.

От началото на годината до края на август в Обреден дом в Добрич са сключени 221 граждански брака. При 27 от тях са проведени изнесени ритуали, които са на различни места. Има тържества на морския бряг в Албена, а също и на мегдана в Чукурово. 12 са браковете с чужденци. Сред тях са предимно граждани на Русия, Турция, Великобритания, има и граждани на Беларус, Словения, Македония и Украйна. Най-младата булка е била 17-годишна и е встъпила в брак със съгласието на родителите, а най-възрастният жених е бил на 66 години. НДТ

 


Сходни връзки

ПЕТ СВАТБИ ДНЕС НА 09.09.09 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди