изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:03 EEST
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОЗДРАВИ НОВИЯ ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН    
ОбществоВ края на миналата седмица областният управител Желязко Желязков покани и поздрави новия почетен гражданин на Добрич Йовчо Карамфилов.

В присъствието на заместниците си Ж. Желязков засвидетелства уважението си към ветерана на добричката журналистика, изрази своята благодарност за цялостния му принос в културния живот и обществените процеси на Добрич и региона в продължение на повече от 50 години. Гостът получи поздравителен адрес в знак на признателност от широката общественост на област Добрич.
"За мен е чест и  удоволствие да Ви поздравя по случай високото отличие, с което Общинският съвет при Община Добрич, ви удостои - Вие сте новият почетен гражданин на град Добрич! - се казва в поздравителния адрес на Областния управител. - Вашата номинация спечели по достойнство и е знак на признателност от широката общественост за Вашата цялостна дейност. Благодаря Ви, че сте един от изявените добруджански будители в най-широкия смисъл на думата, с реален принос за утвърждаването на област Добрич като активен културен и духовен център с европейски измерения!" - се казва в поздравителния адрес. Губернаторът пожела на Й. Карамфилов да бъде жив и здрав.
 


Сходни връзки

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОЗДРАВИ НОВИЯ ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди