изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:52 EEST
Кадиев предупреди за тотален монопол на ГЕРБ    
ПолитикаСлед 10 ноември не сме печелили избори в София. Столицата има нужда от алтернатива на ГЕРБ, заяви по Нова телевизия червеният кандидат за кмет на София Георги Кадиев, цитиран от БЛИЦ.


По думите на Кадиев се задава тотален монопол на ГЕРБ.
“Задава се 30-годишно управление на ГЕРБ, след 30 години ще имам деца и внуци, и пак ГЕРБ ще са на власт”, оплака се Кадиев. Така той припомни думи на Бойко Борисов, казани неотдавна, че ГЕРБ трябва да управлява поне още 30 години, за да се сложи в ред държавата.
Мислещите хора в държавата трябва да имат алтернатива на ГЕРБ", смята Кадиев.
“Надявам се да успея да консолидирам алтернативния вот, ако се разчита на левия вот и се противопоставя на десния, няма да има успех”, обясни Кадиев, който обаче си даде 30% шанс да спечели изборите.
По думите му, кандидатирайки се за определен пост в държавата, една партия гарантира, че съществува. Така и той ще се опита да съживи БСП.
“По време на кампанията на Бриго Аспарухов не успяхме да се опитаме да се отворим към по-широки групи. Сега БСП ще търсят симпатиите на хора, които по принцип не ги харесват", заяви още бившият зам.-финансов министър.
Вчера Кадиев отхвърли подкрепата на лидера на БСП Сергей Станишев за кметската надпревара с мотива, че тя е закъсняла с 2-3 години. dir.bg
 


Сходни връзки

Кадиев предупреди за тотален монопол на ГЕРБ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Кадиев предупреди за тотален монопол на ГЕРБ
Автор: Anonymous да 2009-09-24 @ 12:57 EEST

Ей момче Кадиев ли си , незнам какъв си но да ти кажем немаш шанс за кмет и от друга партия да си пак немаш шанс , просто ти е писано на лицето не ставаш и никой от вашето БСП  не става .Освен за кражби и далавери за нищо не мислите вие от БСП и коалиция.Така че истина при вас е заменена с лъжа, а законите за вас не се отнасят.Трябва поне по 30години затвор да дадат на всеки от БСП за да се оправи БГ!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди