изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:41 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПОСЛАНИК СТАГ: "БЮРОКРАЦИЯТА У ВАС МОРИ ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ"    
Любопитно"За да помогнем реално на България, трябва да отворим пазарите на Западна Европа за вашето зърно, плодове и зеленчуци, царевица, вино, вместо производителите да чакат на субсидии от правителството, което не разполага с достатъчно средства" - това заяви в Добрич посланикът на Великобритания у нас Ричард Стаг. "Що се отнася до британските инвеститори, досега те само заявяват интерес, но все още няма сключена сделка или реализирани проекти с български партньори. Това, според мен, се дължи на факта, че приватизацията у вас е много тромава и е свързана с проблеми" - коментира още посланик Стаг.

КИРИЛ РАШКОВ: "ВЕЧЕ ВЛИЗАМЕ РЕАЛНО ВЪВ ВЛАСТТА"

С бяла карета пристигна на центъра на Добрич Кирил Рашков - известен като цар Киро, заедно със сина си Ангел Рашков, който е председател на националния съвет на партия "Свободна България" и с внушителна свита областни партийни лидери. Визитата им навръх Деня на Добрич - 25 септември, е и за да се даде старт на кампанията на кандидата за кмет на града Юлиян Георгиев и общински съветници. Пред избиратели Георгиев каза: "Мина времето на кебапчетата и капачките. Реалната ни интеграция минава през структурите на властта и то сега".
НДТ - 27 септември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПОСЛАНИК СТАГ: "БЮРОКРАЦИЯТА У ВАС МОРИ ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди