изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:29 EEST
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на  територията на Областна дирекция на МВР - гр. Добрич са регистрирани две криминални престъпления.


·На 24 септември т.г. неизвестен извършител е проникнал в частен дом по ул.”Любен Каравелов” е и извършил кражба на сумата от 2650 лева и златни накити с общо тегло около 40 грама. Съобщение за извършеното престъпление е подадено в 07,45 часа на 25 септември. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ на МВР Добрич.
·На 25 септември т.г. неизвестен извършител е проникнал в частен дом в с.Изворово, общ.Генерал Тошево и е извършил краба на сумата от 100 лева. Местопроизшествието е посетено от дежурната група на полицейското управление. По случая е образувано досъдебно производство.
На територията на областта са регистрирани четири пътно-транспортни произшествия, с един убит и един ранен гражданин.
 На 25 септември т.г. около 18,00 часа в гр.Добрич по ул.”Генерал Колев” на кръстовището с бул.”Трети март”, 24-годишния Е.Д., водач на лек автомобил марка “Хонда Акорд” блъска пресичащия на пешеходна пътека И.И. на 76 г. В резултат на удара, възрастния мъж е настанен в ортопедично отделение при МБАЛ Добрич, с фрактура на лява тазобедрена става, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.
Служителите на звено “Пожарна безопасност и спасяване” в област Добрич са участвали в гасенето на два пожара, възникнали в сухи треви и стърнища, в землищата на с.Мали извор и с.Стаевци.
 
 
26 септември 2009 г.             ОД НА МВР ДОБРИЧ
гр.Добрич
 


Сходни връзки

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН
Автор: Anonymous да 2009-09-26 @ 22:29 EEST
Скъпи журналя, "фрактура на тазобедрената става" на човек над 60 гдини е винаги животоопасно. Той затова и човекът е в болница. Всяко счупване на кост е животоопасно, прочетете някоя популярна книжка за първа помощ. :)))
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН
Автор: Anonymous да 2009-09-27 @ 10:45 EEST
За съжаление, за този 76 годишен пострадал е много глупаво да се каже,че няма опасност за живота му. Няма опасност само в близките няколко дни, след което  опасността за живота му прогресивно се увеличава.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди