изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:06 EEST
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД на МВР ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на  територията на Областна дирекция на МВР - гр. Добрич са регистрирани две криминални престъпления.

На 29.09.2009 г. в 13,50 часа в Първо РУ на МВР Добрич е получено съобщение за това, че неизвестен извършител е проникнал в частен дом, намиращ се в ЖК "Дружба" и е извършил кражба на сумата от 1200 лева. По случая е образувано досъдебно производство.
На територията на областта са регистрирани три пътно-транспортни произшествия, с материални щети.
" На 29.09.2009 г. около 21,06 часа в гр.Добрич по бул."25-ти септември" - посока центъра, 15-годишния Д.В. неправоспособен водач на лек автомобил марка "Фолксваген Голф", с добричка регистрация, поради движение с несъобразена скорост губи контрол над управлението на автомобила и се блъска последователно в две дървета. В резултат на пътно-транспортното произшествие Д.В. е настанен в ОАРИЛ на МБАЛ Добрич, с черепно мозъчна травма, като в болницата по-късно почива. Пътуващата С.Р./14/,  е получила  фрактури на гръбначния стълб,  която също е починала в болницата; И.И./17/, е получил  травма на главата и гръдния кош и е с  опасност за живота; Г.М./17/,  е с наранявания на гръдния кош и вътрешни увреждания, без опасност за живота и Д.И./14/, с фрактура на лява бедрена кост, без опасност за живота.  Местопроизшествието е посетено от оперативно-следствена група и дежурните екипи на "Пожарна безопасност и спасяване", "Гражданска защита", "Центъра за спешна медицинска помощ". По случая е образувано досъдебно производство.
" Днес, 30 септември, около 04,15 часа е настъпило пътно-транспортно произшествие на пътя с.Овчарово - посока гр.Добрич. При  движение с несъобразена скорост лек автомобил "Опел Кадет", с намиращите се в него Т.М. /29/ и В.М. /33/, напуска пътното платно и се удря странично в дърво. От настъпилата катастрофа 29-годишния мъж е починал на място, а В.М. е настанен в МБАЛ Добрич, с фрактура на четири ребра, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ на МВР Добрич.
" На 29.09.2009 г. около 09,50 часа на кръстовището до бензиностанция "Ромпетрол" с.Оброчище е настъпило пътно-транспортно произшествие между лек автомобил "Рено 19", варненска регистрация, управляван от Е.К. на 57 г. и мотопед "Ямаха", с добричка регистрация, с водач Д.К. на 57 г., в резултат на което е пострадал водача на мотопеда. Д.К. е настанен в МБАЛ Добрич, с фрактури на четири ребра, лява ръка и ляв крак, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.
Служителите на звено "Пожарна безопасност и спасяване" в област Добрич са участвали в гасенето на един пожар, възникнал в суха трева в землището на с.Пчелник. Проведена е една аварийно-спасителна дейност.
30 септември  2009 г
 


Сходни връзки

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД на МВР ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди