изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:13 EEST
Мирела Спасова на Little Miss & Mister Continent 2009    
Мис & МистърОчарователната Мирела Георгиева Спасова от гр. София ще представи България на първото издание на престижния международен конкурс Little Miss & Mister Continent 2009, който ще се проведе след броени дни в Анталия, Турция. През конкурсните дни от 3-10 октомври, ще се съберат най-хубавите деца, които ще покажат своя професионализъм.

От пролетта 2009, Мариела е една от малките талантливи звезди на Best Child Model of the World. Сега тя е избрана да представлява страната ни.
  
  Тя беше наета за модел на известна гръцка марка за детски облекла. И, току що, приключиха снимките за каталога новата им колекция.
  
  Нашето момиче е само на 13 години, но е изключително интелигентна и целенасочена и за разлика от повечето от нас скромна и самокритична. С изключителни заложби и интелект за възрастта си.
  Учи в 125-то училище Проф.Боян Пенев, кв. Младост. Пълна отличничка е, владее перфектно английски и немски език, твори стихове, свири на пиано и обожава тениса. Въпреки, че модното поприще е ново начинание за нея, тя очарова със своето невинно излъчване, с което спечели сърцата на журито при нейната първа изява това лято на Българския конкурс за Мини Мис. Това беше първата й титлата. Конкурсът беше излъчен и проведен с любезното съдействие на предаването ”Огледала” по БТВ.
  Сега Малкта Мирела ще се състезава в 3-те тура на Little Miss & Mister Continent 2009,
  - Национален костюм, специлано изработен в ателие Аирес Уникат
  - Костюм на морска тема, за който се погрижиха от ателие Грифити.
  - Вечерна рокля, ателие Романтика изработиха тоалета, с който Мирела ще се представи на Гала спектакъла на 8 октомври.
  Мирелка е доказателство, че със старание, труд, усмивка и не на последно място красота и артистичност, всичко може да бъде постигнато. Пожелаваме успех и стискаме палци за нова титла на предстоящите . erogance.eu
 


Сходни връзки

Мирела Спасова на Little Miss & Mister Continent 2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди