изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:20 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностФИРМЕНИ помещения в балчишкото село Сенокос са посетени от неизвестни крадци за времето от 1 до 2 октомври, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.


Задигнати са девет оградни метални платна. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието - И. И. /28/, от същото село. Срещу него е образувано досъдебно производство.
НА 2 октомври в РУ на МВР в Каварна е получено съобщение за това, че неизвестни са проникнали в офис на магазин за хранителни стоки в морския град. Извършена е кражба на 500 лева. По случая е образувано досъдебно производство.
58-ГОДИШЕН тервелчанин с инициали К. К. задигнал акумулатор от лек автомобил "Лада Самара". Съобщение за престъплението е подадено в дежурната част на РУ на МВР в Тервел на 4 октомври. Незабавно са проведени оперативно-издирвателни мероприятия, в резултат на които крадецът е спипан. По случая се извършва проверка.
СКЛАД за горивни материали в Шабла е обран за периода от 2 до 4 октомври. Неизвестните крадци отмъкнали три метални помпи за източване на масло, 24 литра бензин, 10 литра масло и 20 литра антифриз. Местопроизшествието е посетено от дежурната оперативно-следствена група на РУ на МВР в Шабла. По случая е образувано досъдебно производство. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди