изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 21:09 EEST
Пристигнаха експертизите за тройното убийство в Кюстендил    
Ред и сигурностКюстендил. Готови са двете експертизи за тройната смърт на ул. "Скобелев" в Кюстендил тази година, които трябваше да бъдат изготвени от Националния институт по криминалистика и криминология в София. Това съобщи пред радио "Фокус" – Кюстендил заместник-окръжният прокурор от Окръжна прокуратура – Кюстендил Камелия Стефанова.

Специализираната институция е изпратила балистична и дактилоскопска експертиза. На първи май тази година в ранния следобед стана ясно, че 35-годишният Лъчезар Иванов е застрелял с ловна пушка родителите си - Снежана и Иван, след това първата версия бе, че е посегнал и на живота си. Установи се, че оръжието е било обект на кражба преди години. На бащата и сина е отказвано разрешително за оръжие през 2001 година. Дни след случая бяха тиражирани версиите за битов скандал или убийство заради дългове. Тройната смърт бе разкрита след като в продължение на 24 часа приятелката на Лъчезар не бе успяла да се свърже с него. В Кюстендил пък съдебно-медицинската експертиза направи д-р Димитрина Динкова.
Дияна СТЕФАНОВА
 


Сходни връзки

Пристигнаха експертизите за тройното убийство в Кюстендил | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди