изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:40 EEST
Р. РИЗА: "ИЗНЕНАДАН СЪМ. ЩЕ РАБОТЯ ЗА ОБЛАСТ ДОБРИЧ"    
ПолитикаСпециално за НДТ новият депутат от 8 Добрички МИР Рушен Риза по телефона от Турция сподели, че ще работи за избирателите

Като положителен момент за ДПС отчита влизането на втори депутат от Добрички многомандатен избирателен район в парламента областният лидер на партията Денис Номан. Той допълни, че това е безспорен успех.
Самият Рушен Риза, който ще трябва да влезе в парламента,  вчера бе извън страната, но бе любезен да сподели по телефона за НДТ следното: "Изключително изненадан съм, тъй като досега такова нещо не се е случвало. В качеството си на депутат ще работя за нашите избиратели". На въпрос какъв ще е неговият приоритет, Р. Риза допълни: "В момент на криза ще се постарая да помогна за развитието на област Добрич. Смятам, че земеделските стопанства в областта имат нужда, както и целият регион, който е основно земеделски, от още много инвестиции. Друга насока, в която ще работя, е общините да бъдат по-активни и да се възползват от възможностите, които се дават по редица европейски програми. Не на последно място ще се постарая, в качеството и на член на партия в опозиция, да не допусна професионалисти-специалисти, назначени на средно ниво в общински и областни служби, да бъдат уволнявани на политически принцип".
Рушен Риза бе зам.-председател на комисията "Кушлев". Той е роден през 1968 г., като родното му място е и родното село на лидера на ДПС Ахмед Доган - Дръндар, Варненско. Бил е началник на кабинета на земеделския министър Мехмед Дикме, както и на Валери Цветанов.
 


Сходни връзки

Р. РИЗА: "ИЗНЕНАДАН СЪМ. ЩЕ РАБОТЯ ЗА ОБЛАСТ ДОБРИЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди