изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 22:05 EEST
Василена Шопова стана „TEEN MISS WORLD”    
Мис & МистърВасилена Шопова на 13 години от Пловдив стана носителка на званието „TEEN MISS WORLD” на престижния международен конкурс „LITTLE MISS WORLD”.  Конкурсът се проведе в известния турски курорт Анталия от 3 до 10 октомври. Това е най-престижния детски фестивал за красота и таланти в света.


  Модна агенция „Интерсаунд” изпрати на този конкурс три момичета: Румяна Хлебарова от Бургас на 5 години, Рая Димитрова от Несебър на 6 години и Василена Шопова на 13 години от Пловдив. И трите са носителки на титлата „Малка мис България 2009” в различни възрастови категории.
  Дните на конкурса бяха наситени с богата програма и преди всичко много репетиции. Присъствието на 50 деца от 15 страни караше всички да се стараят и да работят упорито. Морето беше прекрасно, температурите над 30 градуса, но участниците репетираха в летния театър по цял ден.
  Журито проведе интервю с всички участници, а те се представиха в национални носии. Гвоздеят на състезанието беше Шоуто на талантите. Тук журито даваше 40 процента от цялостната оценка на участниците. Василена смая всички с невероятния си танц ”Котка в Холивуд”, а Рая изпя „Месечинко чакай” с прекрасно чувство. Момичетата бяха аплодирани от българска група и 8 метров флаг се развяваше в южното небе. Имаше и представяне в арт костюми – „Космосът – ние не сме сами на този свят” и „Морски свят”. Награждаването беше в официални бални рокли.
  И радостта бе голяма, когато на малката Руми дадоха наградата ”Най-добър модел 2009”, а на Рая - „ТВ звезда на конкурса”.
  А когато обявиха победителите, в групата на най-големите наградата получи Василена Шопова. Тя спечели титлата „TEEN MISS WORLD”.
  Наградата е напълно заслужена, Василена е много чаровна и вечно усмихната. Занимава се със спорт и танци от както се е родила. Мечтата й е да стане известна танцьорка.
  Титлата на Василена е отличен подарък за 20 годишнината на Модна агенция ”Интерсаунд”, живото доказателство за отличната работа с децата и грижата за тяхното развитие.

www.malkamiss.com  http://gossip.erogance.eu

 


Сходни връзки

Василена Шопова стана „TEEN MISS WORLD” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди