изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:50 EEST
Иван Антикаджиев е кандидатът за кмет на София от ССД    
ПолитикаСофия. Съюзът на свободните демократи (ССД) обяви своята кандидатура за кмет на София. Председателят на партията Стефан Софиянски представи кандидатурата на д-р Иван Антикаджиев, съобщиха от партията. ССД издига кандидатурата на д-р Антикаджиев, за да "се защити достойнството на десния избирател при липсваща в момента ясно изразена дясна кандидатура".


„С доминацията на ГЕРБ и отказа на СДС и ДСБ да издигнат кандидат, ние сме длъжни да представим на хората една дясна кандидатура. Наш основен опонент е Георги Кадиев от БСП и смятаме с една добра организация да вземем повече гласове от него”, каза Стефан Софиянски.
Той обяви също, че ССД ще подкрепи кандидата за кмет на район „Илинден” Петър Ангелов, издигнат от инициативен комитет. Свободните демократи застават и зад кандидатурата на кандидата за кмет на Панчарево Георги Славчев, който има зад гърба си вече един успешен мандат като кмет на Пасарел.
Кандидатът за кмет са столицата на ССД Иван Антикаджиев посочи някои от приоритетите си като акцентира на развитието на инфраструктурата и транспорта, ключовия въпрос за боклука на София, здравеопазването и социалната политика и екологията.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Иван Антикаджиев е кандидатът за кмет на София от ССД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.77 секунди