изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:26 EEST
Шумен: 60-годишен варненец е предизвикал тежката катастрофа край село Белокопитово    
Ред и сигурностШумен. 60-годишен варненец е предизвикал тежката катастрофа край село Белокопитово. Това съобщи за радио „Фокус”-Шумен говорителят на Областна дирекция на МВР Десислав Райчинов. Пътният инцидент е станал 10 минути след полунощ на кръстовището на главен път София–Варна и главен път Русе-Варна.

60-годишният Г.Г., от Варна, шофирайки „Мицубиши”, движещо се от Търговище към Шумен, не спира на знак „Б-2” – „Стоп” и лекият автомобил се удря в движещия се по главен път Варна–Русе и завиващ към Търговище товарен автомобил „МАН”, управляван от 53-годишен мъж от Шумен. Пострадалите от лекия автомобил са извадени от екипи на Районно управление „Пожарна безопасност и спасяване”–Шумен и „Гражданска защита”-Шумен. В МБАЛ-Шумен са настанени шофьорът на лекия автомобил с фрактури на две ребра, 59-годишна жена, от Варна, с фрактура на лявата тазобедрена става и двете ключици, и 58-годишен мъж и 54-годишна жена, и двамата от Аксаково, с охлузни рани. Техническо средство не е отчело алкохол в кръвта на водача на товарния автомобил. На двамата шофьори са взети проби за химичен анализ. Образувано е досъдебно производство.
Милен МАРИНОВ
 


Сходни връзки

Шумен: 60-годишен варненец е предизвикал тежката катастрофа край село Белокопитово | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди