изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:41 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ИЗМАМНИК ПРАВИ ПАСПОРТ С ЧУЖДИ ДОКУМЕНТИ    
ЛюбопитноПолицаи от Първо РПУ са задържали на 12 октомври 33-годишният Севдалин Д. от Сенокос при опит да получи задграничен паспорт с чужди документи. Около 14.45 ч. в паспортна служба, на гишето за приемане на документи за издаване на задгранични паспорти, Севдалин  Д. е представил необходимите документи на друго лице от Соколово, като на личния му паспорт е поставил своя снимка. При проверката измамата е била установена. Това е първият опит за получаване на задграничен паспорт с чужди документи, съобщиха от РДВР.


СЛУЖИТЕЛ ЗАДЪРЖАН ЗА ПОДКУП

В момент на получаване на подкуп от 1200 лв. на 11 октомври полицаи са задържали в Албена 47-годишния Владимир Х. от Балчик. Той е служител на Албена. Парите са били поискани от управител на добричка фирма, за да бъдат утвърдени протоколи за извършени ремонтни работи. В процеса на изясняване на случая полицаите установили, че през лятото управителят на фирмата, след искания от Владимир Х., му е давал хладилник, готварска печка, аспиратор, всички марка "Зануси", както и цветен телевизор. Владимир е задържан в Балчик под стража, срещу него е образувано следствено дело.
НДТ - 14 октомври 1999 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ИЗМАМНИК ПРАВИ ПАСПОРТ С ЧУЖДИ ДОКУМЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди