изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:05 EEST
България разби Грузия с 6:2 в мач без значение    
СпортБългарският национален отбор по футбол все пак взе последния си мач от квалификациите за Световното първенство в Южна Африка догодина. Нашите победиха Грузия като гост с 6:2, но това никак не променя факта, че ще гледат турнира по телевизията. Засега не се очаква оставка на селекционера на отбора ни Станимир Стоилов.

Националният ни отбор по футбол все пак взе победа в последния си мач от квалификациите за Световното първенство по футбол догодина в Южна Африка. Момчетата на селекционера Станимир Стоилов отдавна загубиха всякакъв шанс за класиране на турнира, но в сряда показаха добра игра срещу тима на Грузия". И удържаха победа на националния стадион "Васил Левски"

Българите поведоха в резултата с 1:0 още в 6-ата минута на мача. Капитатът ни Димитър Бербатов откри головата серия. В 20-ата минута  Мартин Петров направи резултата 2:0 след грешка на грузинския вратар. Отново Бербатов реализира в 23-ата минута. Станислав Ангелов е разписа за 4:0 в 31-ата минута, но минути по-късно грузинците върнаха един гол чрез Двалишвили. Бербатов оформи хеттрика си в 37-ата минута, вкарвайки за 5:1. Крайното 6:1 за първото полувреме оформи Мартин Петров в 43-ата минута, след като излезе сам срещу грузинския вратар и със силен удар по земя го преодоля. При този резултат двата отбора излязоха в почивка.

В 50-ата минута гостите от Грузия получиха право да изпълнят дузпа, когато Пламен Николов фаулира грузински нападател. Кобиашвили бе точен и оформи крайното 6:2. Минута по-късно Кхмакадзе получи втори жълт картон и остави Грузия с човек по-малко. До края на мача темпото спадна, въпреки че опасности пред двете врати не липсваха.

Засега не се очаква селекционерът Станимир Стоилов да загуби поста си. Експерти припомниха, че самият той не е поемал ангажимент да класира отбора на Мондиал 2010, а целта ще е място на Европейското първенство след две години.  http://www.bpost.bg

 


Сходни връзки

България разби Грузия с 6:2 в мач без значение | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.37 секунди