изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:04 EEST
НАП ОБЯВИ КОНКУРС ЗА ДИРЕКТОРИ    
НовиниПредвид обявеното преструктуриране в данъчната система Националната агенция по приходите (НАП) обяви официално на сайта си конкурс за директори на новите териториални дирекции в страната.

На база преструктурирането, което трябва да е факт от началото на следващата година, като дирекции ще съществуват тези в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново, където се търсят директори на дирекциите за средни данъкоплатци, както и ръководител на "Големи данъкоплатци и осигурители" в столицата. Конкурс е обявен и за директори на дирекциите "Обжалване и управление на изпълнението" в София, Пловдив, Бургас и Велико Търново, съобщават от централата на НАП. Кандидатите за данъчни началници трябва да имат минимум 7 години професионален опит, да изготвят писмена разработка на управленска тематика и ще бъдат подложени и на тест. Заплатата, която ще получава всеки назначен, е максимум 1550 лв. месечно, като документи се подават до 25 октомври в централата на агенцията в столицата.
Както преди време НДТ съобщи, останалите дирекции в страната, в това число и в Добрич, ще бъдат със статут на изнесени работни места, като се запазват функциите по обслужване на клиентите, включително приемане на данъчни и осигурителни декларации, издаване на удостоверения, плащания на данъци и осигуровки.
С провеждането на структурната реформа  в НАП ще бъдат съкратени общо 638 щата (8 %) във всички досегашни ТД на НАП в страната, включително 90 щата в Централното управление (ЦУ) на НАП в столицата.
 


Сходни връзки

НАП ОБЯВИ КОНКУРС ЗА ДИРЕКТОРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди