изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:11 EEST
Баба и дядо продадоха внучето си за 1350 лв.    
Новини
Шестмесечно бебе, което е било продадено, са открили плевенските полицаи в село Ясен. Детето е изтъргувано от собствените си баба и дядо за 1350 лева.


Сигналът за издирване на момиченцето е подаден от 20-годишната му майка в районното управление на полицията в Плевен на 20 октомври, съобщи Дарик радио. Според жената детето й е в неизвестност от юни. След намесата на органите на реда бебето е открито на следващия ден в къща в с. Ясен.
След раждането майката е оставила пеленачето си за отглеждане в социален дом. По-късно тя размислила и през юни си го взела. След това обаче заминала в Испания и поверила детето на родителите си.
33-годишната баба и 40-годишният дядо на момиченцето решили да продадат внучката си на семейство от същото село и се договорили сумата. След като е намерено, детето е прегледано от лекар, като е установено, че е в добро физическо състояние. Бебето е предадено за отглеждане в социално заведение в Плевен.
Полицейска проверка установила, че дядото е осъждан многократно. Материалите по случая са предадени на прокурор. Дир.бг

 


Сходни връзки

Баба и дядо продадоха внучето си за 1350 лв. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди