изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:58 EEST
Предплатените SIM-карти излизат от анонимност    
Новини
Клиентите на предплатената услуга на мобилните оператори трябва до 31 декември 2009 г. да регистрират SIM картите си в магазин от търговската мрежа на операторите или на официалните им партньори.


Това припомниха от пресцентровете на трите мобилни оператора, предаде БТА.
Услугата е безплатна. Достатъчно е потребителите да представят в офис на оператора или в магазин на официален негов партньор документ за самоличност. Възможна е регистрация и чрез нотариално заверено пълномощно.
Ако до 31 декември картата не бъде регистрирана, изходящите повиквания и SMS-и, с изключение на услугите за спешни повиквания, ще бъдат спрени, уточняват от "Мобилтел".
Във връзка със зачестилите случаи, в които неизвестни лица предлагат регистрация на предплатени SIM-карти по домовете срещу такса, "Глобул" информира, че операторът не предлага такава услуга и във всички случаи става дума за опит за измама. Потребителите не бива да предоставят на такива лица свои лични данни или да заплащат каквато и да е била сума за регистрация на предплатена карта. Компанията призовава своите клиенти незабавно да информират за подобни опити за измама органите на полицията. dir.bg
 


Сходни връзки

Предплатените SIM-карти излизат от анонимност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди