изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:37 EEST
Разград: Един човек е загинал при катастрофа на пътя за Търговище    
НовиниРазград. Един човек е загинал при катастрофа на пътя Разград-Търговище. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград. Инцидентът е станал около 15.00 часа днес в близост до лознишкото село Трапище. Ударът е станал между автобуса на Фолклорен ансамбъл “Българе”, който тази вечер в 18.00 часа трябваше да изнесе концерт в Разград, и лек автомобил.

В колата “Тойота Корола”, с бургаска регистрация, са пътували двама души. Шофьорът е загинал на място, другият пътник е тежко пострадал. В момента се установява самоличността на двамата. Все още не известно дали има пострадали от автобуса.

Разград: Няма пострадали пътници от автобуса след тежката катастрофа на пътя за Търговище
23 октомври 2009 | 17:00 | Агенция "Фокус"
Разград. Няма пострадали пътници от автобуса след тежката катастрофа на пътя за Търговище, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград. Автобусът "Сетра" е бил управляван от 56-годишния Т.Т. от София, движел се е в посока от Търговище към Разград. Лекият автомобил "Тойота Корола" е собственост на бургаска автокъща - "Херос Ауто" ЕООД, пътувал е в посока Лозница - Попово. Тежко пострадалият пътник от колата е 72-годишният Г.Г. от Шумен. Самоличността на водача все още не е изяснена. Пострадали пътници от автобуса няма.

 


Сходни връзки

Разград: Един човек е загинал при катастрофа на пътя за Търговище | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди