изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:29 EEST
Цветан Цветанов: Продължава работата по случаите на изчезнали лица в Добрич    
Ред и сигурностСофия. Безследно изчезналите лица в Добрич за последните 15 години са 24. От тях са установени 7, а 17 все още не са. Това съобщи депутатът от Атака Валентин Иванов в питане към вътрешния министър Цветан Цветанов в рамките на парламентарния контрол, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

По думите на депутата голяма част от случаите са архивирани. Ето защо той попита дали ще бъде възобновена работата на МВР по случаите на тези 17 безследно изчезнали лица.
Цветан Цветанов обясни, че за последните 20 години в района на ОД на МВР Добрич са обявени за безследноизчезнали 62 лица, от които 39 са установени.
Сега се издирват 23 безследно изчезнали лица, които са пълнолетни. Едно от тях е изчезнало в друга държава. Работата по издирването на лицата не е спряла, обясни министърът. По думите му, от август до сега са проведени многократно срещи с роднините на безследноизчезналите лица. Извършва се и разследване по случаите. Работата по неразрешените случаи продължава.
Цветомира ГЕОГИЕВА
 


Сходни връзки

Цветан Цветанов: Продължава работата по случаите на изчезнали лица в Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди