изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:31 EEST
Откриха 6 женски трупа в къщата на изнасилвач    
По светаШест женски тела в напреднал стадий на разложение са открити в Кливланд, Охайо, в дома на 50-годишния Антъни Соуел, освободен от затвора през 2005 г. след излежаване на 15-годишна присъда за изнасилване през 1989 г.

Останките са на общо шест неидентифицирани жени, заяви на официалната пресконференция, предавана от местните телевизии, съдебният лекар Франк Милър, уточнявайки, че жертвите изглежда са били удушени. Според Милър пет тела са намерени в къщата, а шестото било заровено в градината.

Началникът на кливландската полиция Майк Макграт бе заявил, че телата са силно разложени и някои се намират в къщата поне от шест месеца.

Първите две тела бяха открити в четвъртък от командоси от специалните полицейски части, които влезли в къщата със заповед за обиск, защото мъжът бил заподозрян по скорошен случай на тежко престъпление - изнасилване и насилие.

Останалите четири били открити впоследствие. Соуел бе задържан на улицата, след като местен жител го разпознал и алармирал полицията./БЛИЦ
 


Сходни връзки

Откриха 6 женски трупа в къщата на изнасилвач | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди