изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:58 EEST
ЧЕРНОМОРСКИ ГУБЕРНАТОРИ ИСКАТ МАГИСТРАЛА    
НовиниМагистралата, известна като Черноморски пръстен, трябва да преминава и през българското Черноморие. Около това са се обединили областните управители на Добрич, Варна и Бургас на провелото се в четвъртък заседание във Варна, съобщава сайтът на областна администрация Добрич.

В рамките на срещата, в която участва областният управител на Добрич Желязко Желязков, е станало ясно, че през 2007 г. е бил подписан меморандум Черноморският магистрален пръстен в българската си част да минава през Хасково. "Редно е, както в останалите държави като Турция, Грузия, Русия и Украйна, магистралата да минава през Черноморското ни крайбрежие" - е коментирал губернаторът на Варна Данчо Симеонов.
В тази връзка е взето становище от името на тримата представители на Черноморските области - в страната ни становището и предложението им да се изпрати до министрите на транспорта, регионалното развитие и на външните работи, с надеждата те да вземат отношение.
 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРСКИ ГУБЕРНАТОРИ ИСКАТ МАГИСТРАЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди