изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:19 EEST
Гражданите на Латвия продават органите си, за да изплатят кредитите си    
По светаРига. Гражданите на Латвия, чиято икономика е най-силно засегната в Европа от световната финансова криза, активно публикуват в интернет обяви с предложения за продажба на своите органи, предаде РИА Новости, позовавайки се на местните медии.


В интернет изданието си вестник „Час” пише, че на латвийските интернет сайтове все по-често се появяват подобни обяви. По този начин жителите на страната се опитват да излязат от финансовите затруднения и да се разплатят с банките или лизинговите компании за придобити през последните години жилища или автомобили.
Както отбелязва електронното издание на вестник „Диенас Бизнес”, на латвийския портал за обяви „ZIP” са публикувани множество обяви, в които се казва, че млади хора продават своите бъбреци. Цените варират от няколко хиляди до няколко десетки хиляди долара.
На интернет сайта „Apollo” е публикувано интервю с двама души, предложили бъбреците си за продан. Единият от тях обяснява, че е изгубил работата си, натрупал е огромни дългове и рискува да изгуби жилището си. Нужни са му пари, а това е начин за бързо сдобиване с голяма сума.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Гражданите на Латвия продават органите си, за да изплатят кредитите си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди