изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:39 EEST
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ВиК ПРЕЧИ НА ПОЖАРНАТА    
ЛюбопитноЗа проблем със състоянието на хидрантните кранове в  Добрич, от които зареждат вода при необходимост пожарните автомобили, алармират от звено "Противопожарна и аварийна безопасност".


Хидрантните кранове по 25 улици в града били повредени. На други пет улици проблемът бил заради смяната на водопроводите. Оказало се, че ВиК монтира тръби с по-малък цолаж, което водело до намаляване на дебита във водопровода и също създавало затруднения за захранването с вода от хидрантните кранове.

ПАК НЯМА ДА ИЗНЕНАДАМЕ ЗИМАТА С... ГОТОВНОСТТА СИ ЗА НЕЯ

Подготовката за справянето с изпитанията на зимата беше основната тема на вчерашното първо заседание на новата общинска комисия за защита на населението при бедствия и аварии в Добрич... Най-сериозни проблеми се очертават пред двете добрички поликлиники. Директорът на Първа градска поликлиника д-р Ивелин Марков заяви, че има проблем с отоплителната система, ел. инсталацията и водопроводната система в сградата. Агрегатът не работел. Пожарни кранове в поликлиниката изобщо липсвали. Местата, където те трябвало да се монтират, били само обозначени. Във Втора градска поликлиника част от проблемите се решавали благодарение на ремонта на паровата централа и инсталацията.

НДТ - 4 ноември 1999 година
 


Сходни връзки

* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ВиК ПРЕЧИ НА ПОЖАРНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди