изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:49 EEST
ИЗБИРАТ ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ПРОЕКТ ЗА ЗАСНЕМАНЕ НА ПОДЗЕМНА ИНФРАСТРУКТУРА    
НовиниПрез тази седмица предстои да се проведе конкурс за избор на фирма-изпълнител по уникалния проект, който се реализира в община Добрич за заснемане на подземната инфраструктура, съобщи зам.-кметът Надежда Петкова.

Проект "План "Бъдеще" - подобряване на капацитета на човешките ресурси в Община град Добрич за по-добро градско управление, планиране и развитие" - № BG0039 се реализира с безвъзмездната помощ от Финансовия механизъм Европейско икономическо пространство в размер на 302 хиляди евро. Финансовият механизъм е програма, чрез която Кралство Норвегия, Княжество Лихтенщайн и Исландия дават безвъзмездна помощ на България в размер на 21.5 млн. евро, информират от пресцентъра на общината. Програмата се изпълнява за първи път в страната, а Добрич е една от малкото български общини, която получава безвъзмездно финансиране за разработен проект. Проектът на Общината има за цел да извърши геодезическо заснемане на подземните комуникации - ВиК, БТК, Е.ОН и газовите мрежи. По този начин за първи път в България ще се заснеме подземната инфраструктура на община за синхронизиране на действията на всички институции, които я управляват.
 


Сходни връзки

ИЗБИРАТ ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ПРОЕКТ ЗА ЗАСНЕМАНЕ НА ПОДЗЕМНА ИНФРАСТРУКТУРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди